ponedeljek, 11. februar 2008

Prvi slovenski AIR GUITAR - my ass :)




Prvi samostojni AIR GUITAR dogodek v Sloveniji pod okriljem svetovne AIR GUITAR mreže, World Air Guitar Championships Network, bo potekal v Orto baru v Ljubljani v petek, 22.2.2008.


Prijave za nastopanje na dogodku so brezplačne, vstopnina bo prav tako brezplačna. Važna je le dobra volja in želja, da se v javnosti predstavi veščina igranja ZRAČNE KITARE. Za nastop na slovenskem AIR GUITAR odru v Orto baru se zainteresirani lahko prijavijo do petka, 22.2.2008, do 17. ure na
www.airguitar.si in v Orto baru oziroma pred samim dogodkom, kot to določajo AIR GUITAR pravila. Nagrada za zmagovalca je neprecenljiva - to je večna slava zmagovalca na prvem uradnem samostojnem slovenskem AIR GUITAR tekmovanju.

V skladu s filozofijo AIR GUITAR potekajo vsi AIR GUITAR dogodki v znaku svetovnega miru, zato pridi v Orto bar v petek, 22.2.2008, in Rokaj za svetovni mir. Prijave na dogodek in več informacij o dogodku ter AIR GUITAR na
www.airguitar.si.

PS: to sto posto ni prvi slovenski Air Guitar dogodek...smo jih mel že precej :)


PS2: jest predlagam lenarta, a ga sponzoriramo pa pošljemo kot predstavnika PartyBrigade42 ... show bi bil pa MOHAA tribute :)
Skup djal:
Johnny

4 komentarji:

Jure (Floro) pravi ...

Se čist strinjam z izbranim kandidatom - Lenartom.
Ker ma še tanajveč izkušenj ;)

Lenart pravi ...

Hm, grem ce prej pol gajbe pira spijem pa še da publika spije vsak vsaj pol tok k jest :D:D

fumar pravi ...

js pa loh s tamburo na angusa skačem

Jure (Floro) pravi ...

A si mislu rečt - na AIR TAMRUBO, ane?
:)