petek, 22. februar 2008

Janez Rugelj - IN MEMORIAM

IN MEMORIAM
Janez Rugelj


»Ženska ki med seksom ne doživi vsaj 5 orgazmov je aseksualna, nepotešena, histerična in sadistična nesrečnica.«

- "Vsak študent bi moral imeti pravico ponavljati letnik samo enkrat! In to pred stroko komisijo, po ustrezni psihoterapevtski proceduri. Vsak ki ponavlja letnik več kot enkrat je zabit in zato nesposoben za študij!"

- "Vse ženske so frigidne, nadute, slepe, sadistične in poniževanja vredne. Moški pa so kilavi, lenobe, pijanci, impotentni, pedrasti..."

- "Na tem svetu so ostali samo še nevrotični faliranci, zato je skrajni čas da izumremo."

- "Svojo ženo sem vedno peljal s sabo v hribe... zato, da mi je nahrbtnik nosila!"

- "Vsi pacienti ki pridejo k meni so navadni kreteni, katerih ne mislim niti podrazno crkljati ali jim dajati potuho!"

- "Homoseksualci so marginalci, zato ne morejo imeti pravice do uveljavitve s svojo neproduktivnostjo, pa tudi ne s svojo spolno nagnusnostjo! Treba je uporabljati natančne izraze, da se ve, kam homoseksualci spadajo. Drugače je z lezbijkami, saj se dvema dejavno lahko priključi en moški!"

- "Vsak ki pri meni prestane zdravljenje, stopi v elito."

- "Osnovna značilnost Slovencev je ta, da so pezdeki."

- "Nemčija stoji tik pred pokopom! Vodilno vlogo v državi ima namreč ženska - in to celo takšna, ki ni sposobna roditi, kaj šele da bi bila erotično zanimiva!"

- "Pravi moški počasi izumirajo! Kako pa naj ne bi, če jih vzgajajo čudne feministke, samske ali s pobeglim možem. Očetov enostavno več ni."

- "Za vse partnerske, družinske in starševske probleme tega sveta so krive ženske! Zato ker izbirajo neustrezne oplojevalce!"

- "Vse ženske so biološko, psihološko, sociološko in filozofsko inferiorne! Enostavno niso sposobne za moške zadeve. Sodoben in vsestransko razvit moški ima ženo, tajnico, prvo in drugo asistentko - in z vsemi lahko vzpostavlja "obetaven erotičen odnos". Jaz sem star 77 let, pa imam še vedno te možnosti! Vse delajo zame! Povejte mi kje lahko najdete 77 letno žensko, ki bi zanjo delal mož, tajnik in asistent?!"

- "V cerkvi so samo zarukanci! Kakšni so to deci, ki morajo skrivat svojo spolnost. To so sami "drkadžije"!"

- "Moški ne znajo seksati in pika! Imam žensko zdravnico, ki je seksala 2000 in vsakič brez orgazma! Moški bi morali biti umetniki seksa, v resnici pa so navadni luzerji, budale!"

- "Vsi homoseksualci so navadni zarukanci, z zakrnelimi možgani. Samo heteroseksualen moški lahko zaplodi - vse drugo je izvržek. Ok, če smo natančni, ljudje. Sploh še ne vemo zakaj tudi homosekualec lahko zaplodi, vendar to ni estetsko!"



--

Ni komentarjev: