petek, 28. januar 2011

Nasveti o seksu

V: Moj mož si želi seksa v troje z menoj in mojo sestro. Kaj naj storim?

O: Izgleda, da vam je vaš mož zelo zvest. Vaša sestra ga privlači le zato, ker je podobna vam. Zaradi trojčka bodo vaše družinske vezi postale le še bolj tesne. Zakaj ne bi vključili tudi kakšne sestrične? Po skupinskem seksu se vsem prileže dobra hrana, zato ne pozabite pripraviti kakšen slastni zalogaj.



V: S svojim partnerjem še nikoli nisem doživela orgazma. Pomagajte mi!

O: Ženski orgazem je le mit, ki so ga razširile militantne feministke, ki sovražijo moške. Za nadaljevanje človeške vrste je popolnoma nepotreben in zato povsem nekoristen. Svojemu možu ga nikoli več ne omenite, raje mu skuhajte kakšno dobro kosilo.



V: Moj soprog od mene neprestano zahteva oralni seks. Kaj naj storim?

O: Ustrezite mu. Sperma je zelo okusna in ne redi, zaradi nje pa bo vaša koža še posebej sijoča. Tega se dobro zaveda tudi vaš moški. Njegova ponudba je zato popolnoma nesebična, saj je za moške oralni seks celo boleč. S tem vam le izkazuje svojo ljubezen, vi pa mu svojo hvaležnost lahko izkažete z okusno večerjo.



V: Moj mož vse preveč večerov preživi v družbi svojih prijateljev. Je to normalno?

O: Seveda, to je povsem običajno obnašanje, ki bi ga morali celo spodbujati. Moški je po duši lovec, ki se mora dokazovati pred drugimi moškimi. Pitje s prijatelji je zanj zelo stresno, povratek domov v vaš objem pa pravo olajšanje. Ne pozabite ga pričakati s toplo besedo in okusnim obrokom.



V: Moj partner še po 15 skupnih letih ne ve, kje se nahaja moj ščegetavček.

O: Vaš klitoris ni skrb vašega moža. Če se že morate igrati z njim, potem to delajte v vašem prostem času. Družinski proračun lahko obogatite tako, da se pri tem snemate, posnetek pa prodate na boljšem trgu. Za svojo sebičnost se mu lahko oddolžite tako, da mu kaj dobrega skuhate.



V: Moj mož vse manj časa namenja predigri. Kaj naj storim?

O: Če bi ga zares ljubili, potem mu ne bi bilo treba vložiti toliko truda, da vas pripelje do pravega razpoloženja. Predigra je namreč za moške zelo boleča. Prenehajte si želeti nečesa, kar je všeč le vam, in mu v času, ki bi ga zapravili za predigro, raje naredite sendvič.



V: Kako naj vem, daj sem pripravljena na seks?

O: Enostavno, vprašajte svojega fanta, on bo najbolje vedel, kdaj je pravi trenutek. V vprašanjih ljubezni in seksa so moški veliko bolj zreli in odgovorni, saj jim razsodnosti ne ovirajo čustva, kot pri ženskah. To so dokazale številne raziskave. V znak hvaležnosti mu ne pozabite pripraviti okusnega zajtrka.



V: Kaj se pravzaprav dogaja med spolnim odnosom?

O: To je popolnoma odvisno od moškega. Pomembno je le, da delate tisto, kar vam on reče, brez vsakršnih vprašanj. Mogoče vas bo kdaj prosil, da naredite tudi nekaj, kar se vam na prvi pogled zdi malo čudno. Vseeno to storite, potem pa mu skuhajte večerjo.



V: Kako dolgo pa bi moral seks sploh trajati?

O: Ne obstaja neka določena dolžina, a vse nad dvema minutama je dobro. Če je seks krajši, potem je to verjetno vaša krivda. Zapomnite si tudi, da se vaš partner po seksu ne more upreti naravni želji, da vas hitro zapusti in odide s prijatelji v gostilno. Ne bojte se - ko bo pripravljen, se bo že vrnil, medtem pa mu lahko pripravite nekaj okusnih prigrizkov.



V: Ali je OK, če z nekom seksam že na prvem zmenku?

O: Da

Ni komentarjev: