petek, 18. marec 2011

Osmrtnica

Sporočamo vam, da je mala skorumpirana mafijska državica Slovenija, po 20 letih demokracije, dokončno izdihnila. Toliko let je bilo potrebnih, da so jo tako levi, kot desni politiki uničili, pokradli in prodali tujcem.
Seveda so vse to počeli v imenu nacionalnega interesa. Gospdje so si napolnili račune v Švici, Linhenštajnu, Cipru, Kajmanskih otokih, Nizozemski, itd.. Žalujoči: Pahor, Janša, Samo Milić Hribar, Bavčar, Šrot, Pavček, Zidar, Tovšak, Černignoj, Volk, Časar, Lovšin, Kordež, Valant in njihovi mali otroci poslanci in tajkunčki, ki so se v neverjetnih količinah razmnožili po vsej Sloveniji.
Istočasno tudi sporočamo vsem brezpravnim, osiromašenim in ponižanim delavcem, da bodo s svojim suženjskim delom od jutri naprej delali za njihove nove lastnike, nekdanje brate iz balkanskih državic. Če kdo ne ve , katere državice so to, naj spomin odvrti za dobrih 20 let nazaj, ko so nas naši največji sinovi slovenskih mater in demokrati (Janša, Bavčar, Rupel, Podobnika, Pučnik..) prepričevali, da moramo čimprej oditi iz Jugoslavije, ki nas izkorišča in krade in ko bomo sami se bosta cedila med in mleko. 
Zdaj, ko pa so si gospodje demokrati napolnili žepe pa so popolnoma obrnili ploščo. Zidar bi gradil samo še na jugu (Nemci so ga nagnali, saj z balkanskimi manirami tam ne moreš poslovati), Podobnik se gre velikega podjetnika v Srbiji, Gorenje seli proizvodnjo v Srbijo, Bavčar, ki je pokradel in uničil Istrabenz, je v hrvaške roke pripeljal Drogo in Kolinsko, ETO so prodali Srbom, naslednji je na vrsti FRUCTAL in očitno za njim še MERCATOR. In zakaj je bila potrebna vojna na balkanskih tleh. Očitno samo zato, da si je določen sloj ljudi, ki ni bil zadovoljen v prejšnem sistemu, ki jim ni omogočal kraj in bogatenja na račun delavcev, napolnil žepe. 45 let smo pod vodstvom MARŠALA TITA gradili po vojni porušeno in pokradeno Jugoslavijo. Zdaj pa so v dobrih 20 letih gopodje samooklicani demokrati uspeli vse pokrasti in uničiti, ter Slovenijo spraviti v bankrot. Propadla so ali propadajo taka podjetja kot so Pivovarna Laško, Pivovarna Union, Radenska, Fructal, SCT, Primorje, Vegrad, MIP, Droga, Kolinska, Svilanit, IBI Kranj, IU Vrhnika, Mura, Merkur, Sava Kranj, itd.. In to samo zaradi požrešnih in skorumpiranih politikov in njihovih otrok tajkunov. Na koncu bomo zaradi teh parazitov hlapci na lastni zemlji.

Vse to po smo barabam vseh vrst, levih in desnih, omogočili slovenski sheepli - človce - ki smo dopustili, da so nas ves čas tranzicije hujskali ene proti drugim na podlagi imaginarnih delitev iz časa državljanske vojne. Medtem pa so nekdanji revolucionarji zoper kapitalizem postali največji kleptokapitalisti, nekdanji največji komunisti pa največji fašisti. Ovce pa so se medsebojno obkladale s fašisti in komunisti in so v metežu idejnih bitk popolnoma spregledale, da so vsi isti oziroma, da so dobesedno eno in isto.




vir: via e-mail

Ni komentarjev: