sreda, 13. april 2011

Darilo za rojstni dan

Za 40. rojstni dan mi je moja draga podarila teden z osebnim trenerjem. Ceprav sem vendar popolnoma fit, saj sem ze z 20. igral nogomet v lokalni A ligi!
A malo gibanja nikoli ne skoduje. Poletje je tik pred vrati in investicijsko bancnistvo je zelo naporno. Tako sem telefoniral v fitnes klub in se zmenil za termin z mojim osebnim trenerjem.
Odločil sem se za Lindo, ki poleg ukvarjanja z osebnim vaditeljstvom vodi tudi tecaj aerobike in pozira kot model za kopalke.
Ona je tudi razlog za moje pisanje, saj me je prosila, naj zacnem pisati dnevnik, da bom lahko bolje spremljal svoj napredek. Zacnem v ponedeljek...

Ponedeljek
Vstal sem ob sestih. Bilo je kar malo tezko, vstati tako zgodaj , a ko sem prispel do kluba, je vse postalo veliko lazje.
Linda je fantasticna! Blond, s prekrasnimi modrimi ocmi in prikupnim smehljajem. Začela sva z obhodom naprav.
Linda mi je vse razkazala, nato pa mi je dovolila teci na tekocem traku.
Po petih minutah mi je pomerila utrip in na obraz se ji je prikradel nemiren pogled, ker se ji je zdel utrip previsok. Seveda se ni ugotovila, da imam tak utrip samo zaradi nje. Malo me je ze vznemirjala, saj je vendar stala cisto blizu mene v tistem oprijetem oblačilu iz Lycre, skozi katerega sem lahko videl obliko njenih bradavick ... wow.
Ampak poleg tega sem itak v vrhunski kondiciji.
Potem sva delala trebusnjake in Linda me je vseskozi spodbujala k cim vec ponovitvam, ceprav me je trebuh bolel ze odkar sem ga povlekel notri, ko sva se srecala pred recepcijo.
Po vadbi sem sel pokukat se v njen tecaj aerobike in uzival v skladnosti njenih gibov. Mislim, da opravlja to delo ravno tako dobro, kot z mano. To bo en FANTASTICEN teden!

Torek
Danes zjutraj sem potreboval dve posodi kave, da sem lahko vstal iz postelje, od tam naprej pa sem bil ze pri vratih in na poti na fitnes.
Linda me je prisilila, da sem se ulegel na hrbet in v zrak potiskal tezko zelezno palico.
Potem je na to palico obesila se utezi! Na tekocem traku sem imel obcutek, da so moje noge spageti, a uspel sem preteci en cel kilometer..
Smehljaj, ki mi ga je pri tem naklonila Linda, je takoj odtehtal ves trud!
Pocutim se krasno!
To je drugi dan mojega novega zivljenja!

Sreda
Danes zjutraj sem si poskusil ocistiti zobe, a to gre le, ce polozim glavo na zobno scetko in premikam usta sem in tja. Mislim, da sem si natrgal misico na prsnem kosu. Tudi avto sem lahko vozil le, ce mi ni bilo treba zraven prestavljati ali ustavljati. Danes sem pred fitnesom parkiral na mestu za invalide. Linda je bila danes precej neuvidevna, trdila je namrec, da s svojim kricanjem motim ostale telovadce. Pri tem sem odkril, da je njen glas malo prevec odrezav za te zgodnje jutranje ure in ko krici, dobi njen glas tecen, nosljajoc prizvok. V prsih me je zacelo boleti, cim sem spet moral na tekoci trak in nato se na stepper. Kdo za vraga si je izmislil napravo, ki simulira gibanje, ki je z iznajdbo dvigala postalo nepotrebno? Linda je nekaj rekla o tem, kako mi bo vse skupaj pomagalo, da pridem v formo in si izboljsam zivljenjski slog. Tudi sicer naklada samo sranje.

Cetrtek
Linda me je cakala s svojimi vampirskimi zobmi in izrazom na obrazu,ki naj bi predstavljal nasmeh, a njene crtaste ustnice so povedale vse.
Pa se res nisem mogel pomagati za polurno zamudo. Konec koncev sem porabil 20 minut samo za zavezovanje vezalk! Linda me je prisilila, da sem treniral z rocnimi utezmi.
Ko je pogledala stran, sem izrabil priloznost in se skril v mosko garderobo.
Poslala je Marka, da me je prisel iskat. Za kazen me je posedla na napravo za veslanje. Ki sem jo potopil.

Petek
Sovrazim to prasico umazano! Linda je eno najbolj odvratnih bitij, ki je kadarkoli - KADARKOLI - ugledalo luc sveta! Ta trescena, nevroticna, neeroticna, frigidna mala aerobicna kurba! Ce bi mogel se kaksen del telesa premikati brez teh strasnih bolecin, bi jo ze udaril. Linda je hotela, da treniram se svoj triceps.
Kaj je to? JAZ NIMAM NOBENEGA TRICEPSA! Lahko pa ji pokazem mojega malega....
In ce noce imeti vdrtin v podu, mi tudi ne sme dajati v roke utezi ali sploh stvari, ki so tezje od sendvica. (Preprican sem, da se je tega ucila na soli za sadiste - gotovo je dobila petko za predmet '" Povzrocanje bolecin")
Tekoci trak me je odvrgel, tako da sem pristal na nekem strokovnjaku za prehranjevanje. V tistem trenutku sem si zelel, da bi pristal na kom mehkejsem.

Sobota
Linda mi je zjutraj s svojim nosljajocim, tecnim glasom pustila sporocilo na telefonski tajnici. Sprasevala se je, zakaj nisem prisel.
Ko sem slisal njen glas, bi najraje sesul tajnico s prvim ustreznim predmetom, a nimam niti toliko moci, da bi premaknil program z daljincem.
Gledal sem nek finski kanal, in to enajst ur skupaj.

Nedelja
S taksijem sem se peljal v cerkev in se Bogu zahvalil, da je tega tedna konec. Molil sem tudi za to, da mi bo moja punca naslednje leto poklonila kaj bolj zabavnega. Na primer puljenje zobnega zivca ali gastroskopijo!

Ni komentarjev: